22 januari 2022

Weg met dat afval

Wij mensen zijn met een hoop op de wereld en dat betekent dat we ook een hoop verbruiken. En daar komt ook weer een hoop afval van. Maar wat moet je daar nu mee doen en hoe ga je daar verantwoordelijk mee om? In deze blog vertel ik je daar het één en ander over. We hebben immers allemaal geleerd dat we zelf onze rommel op moeten ruimen. Gelukkig is dat helemaal geen moeite. Lees je mee?

De feitjes op een rijtje

Maar eerst vertel ik je het één en ander over die berg afval die wij dus produceren. Wist je bijvoorbeeld dat we in Nederland per jaar, per persoon 490 kilo aan afval produceren! Dat is een hele hoop, en dat alleen in ons kleine landje! Dat zegt een hoop over de productie wereldwijd. Gelukkig zijn we in Nederland steeds beter gaan recyclen.

Goed voor het milieu

Want het idee dat recyclen geen enkele zin heeft, wordt steeds meer afgebroken. En gelukkig maar want het heeft wel degelijk nut. Niet alles komt op een hoop terecht. Wist je bijvoorbeeld dat 60 procent van het afval dat wij per persoon in Nederland weggooien, gerecycled wordt! Dat maakt dat we heel bewust bezig zijn met het milieu terwijl het ons geen extra moeite kost. Een win-win situatie dus!

Thuis of op werk

Om afval weg te kinnen gooien hebben we een vuilcontainer nodig. Deze kan je huren, zowel als particulier als bedrijf. Bedrijven zoals afval.nl voorzien in wat jij nodig hebt op het gebied van afvalverwerking. Of jij nu gaat voor een kleine extra container bij je huis of een groot ding voor bij het kantoor, zij hebben het.

Ook in de bouw

Ook als je gaat verbouwen, kan je hier terecht. Je moet toch van al die verpakkingen en het puin af. Is de container vol? Dan brengen zij hem weg en leveren je een nieuwe legen zodat je meteen door kunt met je klus. Ga vandaag nog je afvalcontainer huren bij hen!

De service van afval.nl

Het mag duidelijk zijn dat de service van dit bedrijf een stapje verder gaat. Als je nog vragen hebt, kan je ook terecht bij hun klantenservice. Maar het mooie is dat hun website al enorm overzichtelijk is en dat ze transparant zijn qua prijzen. Zo blijven er weinig vragen over, maar als je ze hebt is er daar dus ook service voor!
 

Jij bent zo van je afval af, het hele jaar door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *