22 januari 2022

Wanneer spreken we van een maatwerk website?

Iedereen heeft wel is gehoord over een maatwerk website, dat je er over gehoord hebt wil niet gelijk zeggen dat je weet wat het is en dat je het kunt herkennen. Hieronder gaan we meer vertellen over een maatwerk website.

Maatwerk website: zo zit het in elkaar

Je hebt natuurlijk 2 verschillende keuzes, een template website of een maatwerk website. Een maatwerk website is een heel ander verhaal en gaat heel anders in ze werking dan een template website. De betekenis van een maatwerk website is dan ook dat de gehele website door een designer is ontworpen en daarna door een developer gemaakt. Mensen die voor een maatwerk website kiezen hebben vaak een precies beeld hoe ze hun website willen hebben en dit wordt dan ook in werkelijkheid gemaakt.

Voordelen van een maatwerk website

Wanneer we spreken over een maatwerk website zitten hier natuurlijk ook weer een aantal voordelen aan verbonden. Zo heb je bij een maatwerk website veel meer invloed op het ontwikkelproces en op de website, dit komt omdat jij zelf kunt bepalen over het webdesign. In plaats van een standaard template heb je dan dus een uniek webdesign die opvalt voor mensen, hierdoor springt jouw website er uit. Naast de voordelen die we net benoemd hebben zijn er nog een aantal andere voordelen aan een maatwerk website, namelijk:

  • Je hebt precies alleen de opties op de website die jij zelf nodig hebt / wilt op de website.
  • Je kan met een maatwerk website zorgen voor meer conversies als je een conversiegericht ontwerp hebt.
  • Je kunt je eigen branding toevoegen.  

Onderhoud en optimalisatie van je maatwerk website

Wanneer je kiest voor een maatwerk website heeft die natuurlijk wel nog onderhoud nodig voor verbeteringen met de tijd, ook worden er meerdere dingen geoptimaliseerd met de tijd. Bij DoubleWeb kun je terecht om een maatwerk of template website te laten maken maar je kunt daar ook terecht om je website te laten onderhouden en optimaliseren. Op de website van DoubleWeb kun je meer lezen over alles wat te maken heeft met de websites,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *