22 januari 2022

Auto huren particulier kan in heel Nederland

Wil je een auto huren Rotterdam? Dan kun je dat ook heel goed doen als particulier. Je hebt dan dezelfde voordelen als het zakelijk huren van een auto, dus: geen gedoe! Een auto huren particulier regel je gewoon zelf. Je hoeft daar maar weinig voor te regelen. De enige harde eis is dat je beschikt over een geldig rijbewijs. Ook reken je via de Greenwheels app af, dus zul je een bankrekeningnummer moeten invoeren. Verder helemaal niks. Een auto huren particulier regel je zonder tussenkomst van een verhuurmaatschappij. Je hoeft geen moeite te doen om ergens, op een industrieterrein buiten de stad, een auto op te halen. Nee. De kans is groot dat de auto gewoon bij jou in de straat staat!

Een auto huren particulier kan voor verschillende reizen

Wil je een dagje, vanuit Rotterdam, naar je ouders in Groningen? Dan kun je in Rotterdam een auto huren particulier, maar het kan ook anders. Je kunt met de trein van Rotterdam naar Groningen en dan dáár een auto huren particulier om het laatste stuk van je reis af te leggen. Deze auto zet je dan weer terug op het station van Groningen als je de terugweg weer aanvangt. Maar je kunt, als je dat wilt, net zo gemakkelijk helemaal met de auto van Rotterdam naar Groningen.

Wil je alleen eens in de zoveel tijd boodschappen doen?

Ook daar kun je een auto voor huren. Heeft de supermarkt aan de andere kant van de stad betere aanbiedingen? Dan kun je daar natuurlijk op de fiets naartoe en met fietstassen vol weer naar huis. Maar is dat handig en echt verstandig? Je kunt dan net zo goed de auto huren die bij jou in de straat of net om de hoek staat en zo heel gemakkelijk je boodschappen doen. Zelfs met de huur van de Greenwheels auto ben je dan nog goedkoper uit dan wanneer je bij de buurtsuper boodschappen doet.

En wat denk je van de kinderen halen en brengen?

Hebben je kinderen een week bij hun andere ouder doorgebracht? Met alle spullen, speelgoed, kleding, huiswerk en tassen het openbaar vervoer in om ze weer op te halen kan, op zijn zachtst gezegd, een flinke uitdaging zijn. Het is dan veel fijner om bij de andere ouder de auto te kunnen volladen, kinderen op de achterbank en in de gordels en gaan met die banaan. Je kunt dan ook gemakkelijker nog even terug om die ene knuffel nog op te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *